Hvordan anvender du Waiteer App'en

Du downloader Appen - så er det bare 3 klik og din bestilling er på vej

Du bestiller direkte i Appen
Du afslutter din bestilling
Du vælger levering/afhentning
og betaler via mobilepay

Med Waiteer er det bare nemmere

Du sidder på stadion med dine venner, og I glæder jer til at se jeres favorithold. I har lige fundet jeres pladser og sat jer godt til rette. Du har lyst til at give en omgang, men bare tanken om at skulle mase dig forbi rækken af andre tilskuere i sæderækken – både den ene og den anden vej - for slet ikke at tale om den lange kø ved baren, får dig til at droppe det.

Pludselig kommer du i tanke om den nye App ”Waiteer”. Den får du hurtigt downloaded på din smartphone; bestiller 4 øl, betaler med det samme (mobilepay) og 5 min. efter bliver der serveret 4 øl på jeres pladser, eller du vælger selv at hente dem i en fast track.

Senere skal I på bar for at vende kampen over et par øl og lidt at spise. Da I ankommer, er der mange andre, og der er alt for få tjenere. Du benytter derfor Waiteer til at bestille jeres øl, som 5 min efter bliver serveret ved jeres bord.

Da I har spist vil en af dine venner give en omgang. Han så hvor nemt og hurtigt, du bestilte, så han downloader straks Waiteer og bestiller det, I skal have uden besvær, ikke noget med at skulle fange en tjener, stå i kø eller for den sags skyld betale ved baren – NEMT!

Download WAITEER app'en her

Download til Iphone her

Download til Android her

Følg os på de sociale medier